Hazırlık Sınıfları İngilizce Yeterlik Sınavı Başvuruları

Hazırlık okuması zorunlu olan ve isteğe bağlı hazırlık okuma başvurusunda bulunan öğrencilerin, İngilizce Yeterlik Sınavı’na girme/girmeme taleplerini 15.09.2020 tarihine kadar aşağıda linki tıklayarak bildirmeleri gerekmektedir.

https://forms.gle/qSPeQ9MvxxwkaLv88

Samsun Üniversitesi 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı İngilizce Hazırlık Sınıfına zorunlu ve isteğe bağlı olarak devam edecek öğrenciler ile önceki yıllarda başarısız olup tekrar hazırlık sınıfı okuyacak öğrencilerin, yabancı dil düzeyleri ve zorunlu hazırlık ile ilgili yeterliklerinin belirlenmesi için 30 Eylül 2020 tarihinde saat  10.00’da yapılacak “İngilizce Yeterlik Sınavı (İYS)” na girmesi gerekmektedir.

Hazırlık sınıfında eğitim alacak öğrencilerin hangi seviyede eğitim göreceklerini belirlemek için ayrıca bir sınav yapılmayacaktır. COVID-19 pandemi süreci göz önünde bulundurularak üniversitemizce alınan önlemler kapsamında, Hazırlık Sınıfı Yönergesi’ndeki İkinci Bölüm, Madde 6 baz alınarak, 30 Eylül 2020 tarihli “İngilizce Yeterlik Sınavı (İYS)”nın, hazırlık sınıfında eğitim alacak öğrencilerin hangi seviyede eğitim göreceklerini belirlemek için de kullanılmasına karar verilmiştir.

01 Eylül 2020
1.953 kez görüntülendi
Öğrenci Destek Hattı