KISA SINAV 3

Sevgili Hazırlık Öğrencilerimiz,

30.03.2023 Perşembe günü saat 13:00 de çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek Kısa Sınav 3 ile ilgili uygulama esasları aşağıdaki gibidir:

* Sınav sorularına ve “KISA SINAV 3”e UZEM üzerinden ulaşacaksınız.

* Sınava UZEM üzerinden erişip erişemediğinizi sınav gün ve saatinden önce kontrol ediniz ve eğer sınavı göremiyorsanız, en kısa sürede Main Course hocanızla iletişime geçip durumu bildiriniz

*  Sınav esnasında, main course hocanızın zoom oturumuna girmeniz ve kameranızı açmanız sınav uygulama esaslarına göre mecburidir. Şayet kameranız yoksa, sınavdan önce kamera ile ilgili hazırlıklarınızı tamamlamanız gerekmektedir.

* Sınavı UZEM üzerinden görüp görmemek ve kamera temini ile ilgili tüm sorumluluk öğrencilerimize aittir.

* Sınavı belirlenen süreler dahilinde yapabilirsiniz. Başlama saatinden sonra sınava girdiğiniz taktirde, sınavın süresi bitince sınav erişime kapanacaktır.

* Sınav dinleme bölümü ile başlayacağından ve dinleme metnini main course hocanız zoom üzerinden dinleteceğinden, sınava geç girmeniz durumunda dinleme kısmını kaçırmış olacaksınız.

* Sınavda note-taking bölümü bulunmaktadır. Dinlemeyi zoom üzerinden yapacak, sonrasında UZEM’de işaretleme yapmaya başlayacaksınız.

* Sınavla ilgili hocalarınızın talimatlarını dikkatli dinleyip takip etmeniz gerekmektedir.

* Soruları bir kez cevaplama hakkınız bulunmaktadır. Sorular arasında geri gitmek mümkün olmayacaktır.

* Başarılar dileriz.

27 Mart 2023
226 kez görüntülendi
Öğrenci Destek Hattı