Samsun Üniversitesinin “Üniversitemize Hoş geldiniz” Etkinlikleri Kapsamında Öğrenci ve Velilere Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Samsun Üniversitesinin “Üniversitemize Hoş Geldiniz” etkinlikleri kapsamında 22 ve 24 Ağustos 2023 saat 14:00’te iki ayrı oturum şeklinde gerçekleştirilen çevrimiçi toplantılarda bölüm başkanımız Dr. Öğr. Ü. Mustafa Kerem Kobul ve Bölüm Başkan Yardımcımız Öğretim Görevlisi Zuhal Kardeşler öğrencilere zorunlu ve isteğe bağlı hazırlık ve muafiyet, Üniversitemizde verilen yabancı dil dersleri ve muafiyet durumu, Üniversitemizin öğrencilere sunmuş olduğu bir ayrıcalık olarak akademik İngilizce dersleri konularında bilgilendirme yapmış ve canlı yayında öğrencilerden gelen soruları yanıtlamışlardır.

25 Ağustos 2023
321 kez görüntülendi