02.10.2023 Tarihli Oryantasyon Etkinliği

Samsun Üniversitesi Yabancı Diller Bölümü olarak yeni öğrencilerine yönelik Oryantasyon Programımızı 02 Eylül 2023 tarihinde düzenlemiş bulunmaktayız. Program, Özdemir Bayraktar Havacılık ve Uzay Mühendisliği Fakültesi Amfi 4’te Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kerem KOBUL’un konuşmalarıyla başladı. Sonrasında bölüm başkan yardımcıları Dr. Mustafa YILDIZ ve Zuhal KARDEŞLER söz alarak devam ettiler.
Program kapsamında, öğrencilere kur sistemi, ölçme değerlendirme, kullanılacak kaynaklar gibi temel bilgiler sunuldu ve öğrencilerin soruları cevaplandı. Ayrıca, birim sorumluları öğrencilerle tanışarak onları bilgilendirdi. Öğrencilere sadece akademik konularda değil, aynı zamanda yemek, ulaşım, sosyal hizmetler gibi günlük yaşamla ilgili konularda da bilgilendirme yapıldı.
Samsun Üniversitesi Yabancı Diller Bölümü olarak, yeni eğitim-öğretim yılının tüm paydaşlar için verimli ve başarılı geçmesini dileriz.

02 Ekim 2023
353 kez görüntülendi