2023-24 Akademik Yılı Hazırlık ve Ortak Dersler Muafiyet Sınavları Başarıyla Tamamlandı

Samsun Üniversitesi Yabancı Diller Bölümü, 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının başlamasıyla birlikte akademik takvimde belirtilen Zorunlu ve İsteğe Bağlı Hazırlık Eğitimi Düzey Belirleme ve Zorunlu Yabancı Dil Hazırlık Eğitimi Muafiyet Sınavlarını başarıyla tamamlamıştır. 25-26 Eylül tarihinde gerçekleştirilen Yabancı Dil Hazırlık Düzey Belirleme ve Yabancı Dil Hazırlık Muafiyet Sınavları sonucuna göre öğrencilerimiz yabancı dil düzeylerine uygun kurlara yerleştirilmişlerdir. Buna ek olarak, 03.10.2023 tarihinde Ortak Dersler İngilizce (5i Dersleri) Muafiyet Sınavı da başarıyla gerçekleştirilmiş ve zorunlu yabancı dil derslerinden muaf olmaya hak kazanan öğrencilerin başarı puanları Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’ na iletilerek muafiyet süreçleri tamamlanmıştır.
Yabancı Diller Bölümü olarak emeği geçen tüm öğretim elemanlarımıza teşekkür eder, değerli öğrencilerimize de akademik hayatlarında başarılar dileriz.

18 Ekim 2023
332 kez görüntülendi