13.11.2023 Sunum Sırları Paylaşıldı: Öğr.Gör. Sevcan EKMEKÇİOĞLU ile Buluşma

Samsun Üniversitesi Yabancı Diller Bölümü olarak, 13.11.2023 tarihinde, Özdemir Bayraktar Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi’nde, İletişim Tasarımı ve Yönetimi Bölümü Öğr. Gör. Sevcan EKMEKÇİOĞLU’ nun rehberliğinde, “Sunum Tasarımı ve Tasarım İlkeleri” etkinliğini düzenlemiş bulunmaktayız.

Etkinlikte, sunum hazırlarken dikkat edilmesi gereken pratik bilgiler ve temel tasarım prensipleri üzerinde duruldu. Görsel takip, ikon kullanımı, içeriğe uygun görsel hazırlama gibi konularda öğrencilere yol gösteren EKMEKÇİOĞLU hocamız, samimi bir ortamda örneklerle desteklenen interaktif bir sunum gerçekleştirdi.

Etkinlik için Öğr. Gör. Sevcan EKMEKÇİOĞLU hocamıza teşekkür ederiz. Kendisinin katkılarıyla öğrencilerimizin sınıf içi sunumlarında ve gelecekteki iş hayatlarında daha başarılı olmalarını umuyor, ve siz öğrencilerimizle gelecekteki buluşmaları şimdiden heyecanla bekliyoruz!

15 Kasım 2023
214 kez görüntülendi